"Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar"

29/06/2019 - 19:15

Anadolu Üniversitesinden farklı yönleri ile sosyal ağlar ve dijital oyunlar paneli Anadolu Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Şafak Ertan Çomaklının hayata geçirdiği Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim,Uygulama ve Araştırma Merkezi(SODİGEM)tarafından "Farklı Yönleri ile Sosyal Ağlar ve Dijital Oyunlar"paneli düzenlendi.27Haziran Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda düzenlenen panelde,sosyal medya ile dijital ortamda özellikle gençleri ölümü kadar sürükleyebilen oyunların yol açdığı tehlikeler ele alındı.Panele;Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Şafak Ertan Çomaklı,Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve SODİGEM Müdürü Doç.Dr.Levent Eraslan'ın yanı sıra üniversite yönetimi,öğretim elemanları,öğretmenler ile aileler katıldı.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen etkinlikte,alanında uzman bilim insanları sosyal medya ve özellikle dijital oyunları enine boyuna ele aldı.Dijital dünyada gençlerin karşılaşabileceği tehlikeler ve bunlara karşı neler yapılması gerekdiğinin dile getirildiği panele,yoğun ilgi vardı.
@safakcomakli
@leventeraslan75