Öğrencilerin Dikkatine!

Tarih: 
08/02/2021 - 13:45

Sevgili Öğrencimiz,
Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 20-24 Şubat 2021 tarihleri arasında 5(beş) gün çevrim içi (online) yapılacaktır. Bu tarihlerde sınava https://esinav.anadolu.edu.tr web adresinden öğrenci numaranız ve öğrenci şifreniz ile giriş yapabileceksiniz.
Öğrenci şifreniz yok ise info@anadolu.edu.az adresinden talep edebilirsiniz. Sınavda her ders için 30 soru sorulacak ve 40 dakika süre verilecektir. Sınavlar kişiye özel olarak oluşturulmaktadır. Öğrenciler, sınav esnasında yalnız bulunmak ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağından ya da herhangi bir kişiden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüdür.
Sınav başladıktan sonra aktif oturum içinde soruyu görme, sonraki soruya geçme gibi normal sınav akış işlemleri dışında; tarayıcıyı kapatma, sayfayı yenileme, sayfada geri tuşuna basma, tam ekrandan çıkma gibi herhangi bir işlemin yapılması anormal aktivite olarak değerlendirilir. Sınav sisteminde anormal aktivite tespit edildiğinde öğrenciye uyarı verilebilir. İşlemin tekrarlanması durumunda öğrencinin sınavı sonlandırılabilir.
Sınavda Uygulanacak Kurallara aykırı hareket edilmesi, anormal aktivitelerin tespit edilmesi, öğrenciden kaynaklanan teknik sorunlar ve benzeri nedenlerle sınavın tamamlanamamasının sorumluluğu öğrenciye aittir.
Sınavda lisans programlarımızda ekli listede yer alan derslerden çoktan seçmeli soruların yanında kısa ve uzun cevaplı açık uçlu sorular da sorulacaktır. Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.
Sınav puanı hesaplanırken, her öğrencinin sınavdaki doğru ve yanlış cevap sayıları belirlenecektir. Her testteki doğru cevapların sayısından yanlış cevapların sayısının dörtte biri (1/4’ü) düşürülerek sınav puanı hesaplanacaktır.
Yurt Dışı Programları ile ilgili gerekli duyuru ve bilgilendirme için https://globalcampus.anadolu.edu.tr/settings web adresini takip edebilirsiniz.
https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/ckfinder/aof/files/Acik-Uclu-Soru-Uygulamasinin-Gerceklestirilecegi-Dersler-ve-Programlar-Soru-Ornekleri.pdf
Başarılar dileriz.
 
#anadoluuniversitesi
#anadoluüniversitesi
#sinav
#imtahan
#güzdönemi
 

Rəylər:

No comments available.