Anadolu Üniversitesi ile ATİB arasında iş birliği kapsamında imzalanan protokol yenilendi

Tarih: 
28/08/2023 - 09:30

Anadolu Üniversitesi ile Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) arasında geçtiğimiz senelerde gerçekleşen iş birliği kapsamında imzalanan protokol yenilendi. Rektörlük Ofisi’nde gerçekleşen protokol törenine Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal ve Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği Başkanı Cemal Yangın’ın yanı sıra Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer Hatemov ile Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlker Usta katılım gösterdi.
İmzalanan protokollerle ilgili görüşlerini aktaran Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi: “Anadolu Üniversitesi olarak kardeş Azerbaycanlı öğrencilerimizin eğitimine ve mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacak iş birliğimizin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
 
#Anadolu #AnadoluUniversiteti #AzərbaycanProqramları #AzerbaycanProgramlari #abituriyent #abituriyentqebulu #abituriyentqəbulu #distant #qəbuldavamedir #qebuldavamedir #attestatlaqebul #attestatlaqəbul #attestatlaqəbul #xaricdetehsil #xaricdətəhsil #türkiyədətəhsil #eğitim #tehsil #təhsil #distant #ATİB  #koordinator #AzərHətəmov #FuatErdal #CemalYangın
 

Rəylər:

No comments available.