Anadolu Üniversitesinin Azerbaycan Programları Azerbaycanın ulusal kanalı Lider TV’de canlı yayında tanıtıldı

10/07/2017 - 11:45

Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programlarının veli ve öğrenci adaylarına tanıtım programı Lider TV’de canlı olarak yayınlandı. Nurane GÜLER’in sunuculuğunu yaptığı Çıkış Yolu programında Anadolu Üniversitesinin yurtdışı programları ve Azerbaycan Programları hakkında genel bilgiler paylaşılarak açık ve uzaktan eğitimin önem ve dünyadaki uygulamalarından bahsedildi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi Akreditasyon süreçlerinden bahseden Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yard.Doç.Dr. Sinan AYDIN doğru olarak yapılandırılmış ve modellenmiş Açıköğretim Sistemlerinin üstünlüklerinde değindi. Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü Azer HATEMOV ise yeni açılan programlar hakkında bilgi vererek veli ve öğrenci adaylarına tavsiyelerde bulundu.

Program Yapımcısı:  Nurane GÜLER

Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları Koordinatörü: Azer HATEMOV

Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı: Yard. Doç. Dr. Sinan AYDIN

Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı: Doç.Dr. Gökhan GÜNEYSU