Genel Matematik ve Matematik 1 derslerine kayıt için son gün 11 Kasım 2017

08/11/2017 - 11:15

İREM HOCA GERİ DÖNÜYOR!
2011-2012 eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları’nda Matematik derslerine giren Türkiye Cumhuriyeti Ankara Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu hocamız, bu yılki eğitim öğretim yılında da siz değerli öğrencilerimizin matematik derslerinde başarılı olması için Genel Matematik ve Matematik 1 derslerine başlayacaktır. Kayıt için son gün 11 Kasım ,derse başlama tarihi 13 Kasim 2017 olarak belirlenmiştir!!En kısa zamanda kayıt büromuza gelin ve ders kayıtlarınızı yaptırınız. Kayıt yaptıran öğrencilerimize ders saati hakkında ayrıca bilgi verilecektir.

#AnadoluÜniversitesi
#AzerbaycanProgramları

İREM HOCA GERİ DÖNÜYOR!
2011-2012 eğitim öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Programları’nda Matematik derslerine giren Türkiye Cumhuriyeti Ankara Üniversitesi Matematik Bölümü mezunu hocamız, bu yılki eğitim öğretim yılında da siz değerli öğrencilerimizin matematik derslerinde başarlı olması için Genel Matematik ve Matematik 1 derslerine başlayacaktır. Kayıt için son gün 11 Kasım ,derse baslama tarihi 13 Kasim 2017 olarak belirlenmistir!!En kısa zamanda kayıt büromuza gelin ve ders kayıtlarınızı yaptırınız. Kayit yaptıran öğrencilerimize ders saati hakkında ayrıca bilgi verilecektir.

#AnadoluÜniversitesi
#AzerbaycanProgramları