Nasıl Çalışılır?Nasıl Başarılı Olunur?

09/05/2019 - 11:00

Öncelikle her şeyin başı kararlı olmak, İstemek ve İnanmaktır! Unutmayın ki Başarı Şans değildir!

Bahar Dönemi Ara Sınavına nasıl çalışmalıyım?

Açıköğretim Fakültesi tüm bölümlerde Ara sınavlar ders geçme notunuzun %30’unu oluşturduğu için ara sınav sonuçları sizler için çok önemlidir. O yüzden aşağıda belirlenmiş önerileri dikkate almanız ve uygulamanız sizlere fayda sağlayacaktır.

Günde en az 1 saat ders çalışmaya özen gösterin!

Günde 2 dersin 1’er ünitesini okursanız eğer, sınav tarihine kadar bir dersi en az iki kez tekrar edebilirsiniz!

Ünitelerin sonlarındakı deneme testlerini çözmeyi ve özetlerini okumayı unutmayın!

Sınava bir hafta kala çıkmış sınav sorularını veya deneme testlerini bol bol çözmeye gayret sarfedin!

Not: Anadolu Üniversitesi ders çalışma Platformu ANADOLUM eKampüs sistemine https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden erişebilirsiniz.
#AnadoluÜniversitesi
#AzerbaycanProgramları